25.ledna 2020 vstupujeme do roku Krysy. Čeká nás rok zkoušek, příležitostí a výzev!


Zdroj obrázku: pixabay.com

25. ledna vstupujeme do roku Krysy. Do té doby bychom si měli uzavřít vše nedořešené z roku 2019, abychom vstoupili do nového roku "čistí" a připraveni na nové příležitosti. Poděkujme za zkušenosti a lekce, které nám 2019 přinesl. 

Rok zkoušek a příležitostí

Rok 2020 bude rok zkoušek a příležitostí. Pokud se odhodláváte již nějakou dobu k nějakému rozhodnutí, tak tento rok bude to správné období. Nezapomínejte, že vše začíná u vás. Abyste dosáhli všeho čeho chcete, je třeba si to zasloužit. Posilte proto svou vůli a vytrvalost.

Rozhodování pomůže posílit turmalín, fluorit nebo obsidián. Vytrvalost posílí avanturín nebo onyx

PŘEČTĚTE SI: Jak zatočit s nerozhodností?

Peníze a kariéra

Rok 2020 je vhodný i na rozjezd podnikání. Odsouvali jste start vašeho podnikání, tak letos je nejvhodnější období se k myšlence a odhodlání vrátit. V práci pomáhejte kolegům, buďte pracovití, zodpovědní a diplomatičtí. Otevřete si tím dveře k novým pracovním příležitostem.

Ochraňte své p
odnikání pomocí gagátu, který se vkládá do pokladny a nebo do rohu pracovní kanceláře. Podpořte ho sodalitem, kámenem disciplíny, odhodlání a sebedůvěry.

MINERÁLY PŘITAHUJÍCÍ BOHATSTVÍ A ÚSPĚCH

Láska a vztahy

Důležitou a zkoušenou oblastí bude komunikace v mezilidských vztazích. Ať už půjde o lásku či přátelství, buďte otevření a upřímní.

Centrum komunikace pomůže odblokovat chalcedon. Sebevyjádření a komunikaci zlepší akvamarín a lapis lazuli krom zlepšování komunikace zvyšuje naslouchání. 

MINERÁLY PODPORUJÍCÍ LÁSKU A ŠTĚSTÍ

PŘEČTĚTE SI: Nenechte si konfliktem otrávit život!

Odpočívejte pravidelně

Důležitou součástí je fyzická aktivita i duševní hygiena. Rok plný zkoušek nás může dost potrápit a proto je potřeba někde nahromaděný stres ventilovat. Věnujte proto dostatek času aktivní i pasivní aktivitě. Krom pravidelného cvičení je vhodné vyrazit na procházku, přečíst si knihu nebo relaxovat.
TIP: Krystaly pro dokonalou meditaci

MINERÁLY PRO DUŠEVNÍ OČISTU

Autor článku: Svět minerálů